plectri

twitter

facebook-icon

agenda   

Download hier de Culturele Agenda Soest:
Juni 2017 (Pdf)

 

 

 

 

     
uitinsoest  

De informatie uit de Culturele Agenda Soest staat ook op: Uit in Soest.nl

 
       
       

 

     
aanmelden  

Informatie voor de Culturele Agenda Soest kunt u hier aanmelden

 

 

 

     
abonneren  

U kunt de Culturele Agenda Soest als Pdf per e-mail ontvangen

 
       

 

Uitgelicht

Het Jeugdcultuurfonds is bestemd voor kinderen en jongeren in de leeftijd van 6 tot en met 18 jaar, die om financieĢˆle redenen geen lid kunnen worden van een toneelclub of lessen kunnen volgen aan een muziekschool of andere instelling voor actieve kunstbeoefening.

Een aantal kinderen en jongeren uit Soest heeft al veel plezier van dit fonds; zij dansen bij balletstudio Sylvia, of krijgen theaterles bij Idea, anderen spelen vol overgave elektrische gitaar of trompet bij de Bachschool in Soest. Kinderen kunnen ook op les bij individuele kunstenaars. Cursussen die maximaal €350,- kosten, komen hiervoor in aanmerking.

Bezoek ook de website van het jeugdcultuurfonds of neem contact op met Anita Vreugdenhil, cultuurconsulent Soest T 035 6095817 of, Jolanda Kamphuis, consulent Jeugdcultuurfonds Soest T 06-54657969 
E:

Ben je aanbieder van een cursus voor kinderen en/of jongeren? Geef je cursus dan aan het Cultuurpunt door. Het Cultuurpunt onderhoudt een speciale cursusgids waar het aanbod in staat voor kinderen en jongeren die gebruik maken van het jeugdcultuurfonds.

  JCF-schildermeisje-blauw aangepast